hírek egy helyen

hírek papokról

hírek papokról

A Hit Gyülekezete a koronavírus-járvány miatt felfüggeszti az istentiszteleteket..

2020. augusztus 05. - papokmármegint

A Hit Gyülekezete Országos Vezetősége közölte, hogy az egész országban felfüggesztik az istentiszteleteket, mivel a jelenlegi információk szerint a gyülekezet egyik vidéki összejövetelén tudtán kívül koronavírussal fertőzött személy is részt vehetett.

„Úgy tűnik, hogy a gyülekezet által kiadott, folyamatosan aktualizált járványügyi protokollt megsértették; a vizsgálat lezárultáig illetve további döntésig minden összejövetelt felfüggesztünk” – írták. (Frissítés: Pápán már 17 megbetegedést regisztráltak, többségük a Hit Gyülekezetének tagja – írja az infopapa.hu.)

Idióták! Ostoba barmok!

 

forrás:

444.hu

infopapa.hu

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://papok.blog.hu/api/trackback/id/tr8916106200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kage kyōi 2020.08.06. 07:51:47

Miközben kapnak pénzt államtól meg hívektől is, 1,5 milliárd kölcsönt vettek fel - persze a fedezet nem Németh saját vagyona !
süti beállítások módosítása