hírek egy helyen

hírek papokról

hírek papokról

Suceavai csecsemőhalál, vizsgálják a keresztelést

2021. február 02. - papokmármegint

A pap egyik kezével tartja a gyerek tarkóját, a másikkal védi a száját és orrát, hogy ne nyeljen vizet, miközben háromszor alámeríti. Az alámerítésnek közvetlenül a lélegzetvétel után kell történnie, de szükség esetén vagy ha a gyerek állapota megköveteli, lehetőség van rá, hogy az alámerítés helyett vizet öntsenek a fejére.

Ez most nem jött össze!

HAGYJÁK BÉKÉN A GYEREKEINKET!

 

bővebben:
https://24.hu/kulfold/2021/02/02/suceavai-csecsemohalal-vizsgaljak-a-keresztelest/?fbclid=IwAR2K4to1SoMFMmq4j4Uh4h2dd_syix4mHGttljG_6AU9as7QuN3CA1Kp-9I

A bejegyzés trackback címe:

https://papok.blog.hu/api/trackback/id/tr3216413756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2021.02.03. 11:08:31

Azért ez elég kivételes eset, a keresztelés nem szokott semmilyen károsodást sem okozni. Szemben Pl. az olyan vallásokkal, ahol körülmetélik a gyereket - ez utóbbi ugyanis maradandó károsodás és nem holmi kivételesen elõfordult baleset. Ami azért érdekes amúgy, mert remek civilizációnban a kutyáknál már kiharcolták az állatvédõk, hogy ne lehessen ilyet csinálni. Ahogy eutanázia is csak a kutyáknak jár, te ha úgy adódik, szenvedni fogsz amíg meg nem halsz.

papokmármegint 2021.02.03. 17:09:54

@midnight coder: "a keresztelés nem szokott semmilyen károsodást sem okozni" Most belehalt egy gyerek.
süti beállítások módosítása