hírek egy helyen

hírek papokról

hírek papokról

Új szintre lépett a pedofil papok mentegetése

2021. január 31. - papokmármegint

 

 

Vezetőszáron vitték el egy pap áldozatát, az ünnepi mise végéig nem engedték ki


bővebben:
https://tldr.444.hu/2021/01/31/vezetoszaron-vittek-el-egy-pap-aldozatat-az-unnepi-mise-vegeig-nem-engedtek-ki

 

A lap egy olyan fiatal férfi, A. történetének legutóbbi fejleményeit mutatja be, akit 20 évvel ezelőtt molesztált egy katolikus pap; ennek azóta több körben is volt folytatása.

Az érintett pappal szemben az egyház húsznál is több ilyen panaszról tudott, de kezdetben ennek semilyen következménye nem volt, sőt, falaztak is neki a felettesei. Majd a médiában megjelenő tudósítások hatására végül 2016 végén kizárták az érintett papot az egyházi rendből.

Az egyik áldozat, A. történetéről az egyház is elismerte, hogy igen valószínűnek látják, hogy igaz, ennek ellenére még három évvel a pap eltávolítása után sem akarta áldozatként elismerni a Főegyházmegye, és nem is kértek tőle bocsánatot.

HAGYJÁK BÉKÉN A GYEREKEINKET!

A bejegyzés trackback címe:

https://papok.blog.hu/api/trackback/id/tr816410320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2021.01.31. 15:19:00

Vajon az izraleita és az iszlamista vallási vezetõk nem molesztálnak gyerekeket és csinálnak más, elítélendõ dolgokat? Mert hogy ez a blog valahogy úgy tûnik, mintha kizárólag a keresztényekre koncentrálna.

papokmármegint 2021.01.31. 19:49:03

@midnight coder: Kiraktam egy rabbis hírt. Örülhetsz.

Amúgy ez a blog azért koncentrál a keresztényekre, mert egyesek úgy tartják, hogy Magyarország keresztény ország. Mondjuk ideje lenne a rendőrségnek végre odabasznia a pedofil papoknak is végre.

Rodney_2 2021.02.01. 01:47:14

@midnight coder: Ez a könnyű célpont. Ha egy pedofil rabbit kritizálna, akkor rásütnék hogy antiszemita és náci, ha egy muszlimot, akkor meg levágnák a fejét vagy szitává lőnék. Ha belerúg a keresztényekbe akkor meg cool és very progressive. Itt tart Európa, hála a liberalizmusnak.

midnight coder 2021.02.01. 05:20:18

@papokmármegint: Nem hiszem, hogy kis hazánkban ez annyira tömeges probléma lenne. Pedók persze mindenhol vannak, ahogy buzik is. Csak ez vagy kiderül, vagy nem. Aztán egyszer csak hallja az ember, hogy a politikus lecsúszik a csatornán, vagy tele van a gépe gyerekpornóval.

papokmármegint 2021.02.01. 17:33:53

@midnight coder: Már egy eset is pont eggyel több, mint amennyinek meg lenne szabad történnie! Innentől kezdve nincs miről beszélni. Itt csak össze vannak gyűjtve a hírek.

A pedókat meg ne mosd össze a buzikkal, mert az mérhetetlen ostobaság lenne!

Rodney_2 2021.02.01. 17:58:49

@papokmármegint: Nem én írok mániákusan lejárató cikkeket bizonyos nekem nem tetsző embercsoportokról. Nem hiszem hogy kettőnk közül én lennék az idióta :)

ez is egy vélemény 2021.02.02. 11:25:57

Keresztény rugdusás felsőfokon.
Ügyes.
Persze ettől még hányinger, és hazug a cikk, de ügyes.

A valóság:

"Az esetre egyébként a Válasz Online is rákérdezett egy Erdő Péterrel készült januári interjúban. A bíboros akkor azt mondta,

az érintett pap elbocsátását kéri az egyházi szolgálatból és a papságból. Ebben a tekintetben tehát még köszönettel is tartozunk ennek az embernek. Ami most történik, az a vita nem közte és az egyházmegye között van.

Hozzátette, hogy semmiféle haragot nem őriznek szívükben ezzel az emberrel kapcsolatban.

A bejelentése kapcsán az illető papnak több ügye jutott később tudomásunkra, a vizsgálatokat lefolytattuk, a pap laicizálása megtörtént, a püspöki kar pedig nyilatkozatban követte meg az ilyen ügyek áldozatait. Még 2019 nyarán. "

----

Azaz 2020-ban azért ment hisztizni, hogy borányt csináljon, és a 444, index, meg ehez a bloghoz hasonlatos szarok, teret is adtak ennek.

ez is egy vélemény 2021.02.02. 11:31:19

@Rodney_2: A zsidók ha megerőszakolnak egy tizenvest csoportosan, akkor elítélik a lányt rágalmazásért.
www.bumm.sk/turmix/2020/01/07/eliteltek-az-izraeli-ferfiakat-nemi-eroszakkal-vadlo-brit-not

Rodney_2 2021.02.02. 12:26:53

@ez is egy vélemény: Igen, ezt a sztorit ismerem. Annak idején (pre-covid) el is határoztuk a legjobb barátommal, hogy elmegyünk Ciprusra, megerőszakolunk minden szemrevaló lányt és mikor számon akarnak kérni, azt mondjuk hogy zsidók vagyunk. :)))
Egyébként az egy zavaros ügy volt, mi nemzetközi tapasztalatú tehetősebb emberek tudjuk, hogy kb minden nő kurva, legfeljebb az áron lehet alkudozni :)))

papokmármegint 2021.02.02. 19:54:47

@Rodney_2: Egyetlen cikket sem írtam te szerencsétlen! Te is kezded a vergődést? :D

papokmármegint 2021.02.02. 19:57:25

@ez is egy vélemény: Szerinted mikor fogja végre a rendőrség rájuk rúgni az ajtót a sok szexuális zaklatás miatt? Mert azt már ők is elismerték, hogy rengeteg ilyen eset volt! Meg rengeteg olyan eset, amikor gyerekeket zaklattak szexuálisan! Szóval bebizonytani semmit nem kell, csak kiváncsi lennék, hogy mikor vonják felelősségre őket? Ugye te is nagyon várod már?

Rodney_2 2021.02.02. 21:08:01

@papokmármegint: Akkor nem cikket hanem posztot. Így már jobb? Van egy blogod amiben mániákusan fikázol bizonyos embercsoportot. Ennek nyilván megvan a pszichológiája. Ha nem lenne valami sérülésed (mint pl a Brendel Matyinak), akkor nem ilyen baromságokkal foglalkoznál, hanem valami hasznos vagy érdekes vagy szép dolgot csinálnál helyette.
Ez a "vergődés" is a mániád. Örülhetnél, hogy nálad sokkal értelmesebb emberek egyáltalán veszik a fáradságot, hogy hozzászóljanak a baromságaidhoz.
Most olvastam először a blogodat, azt gondoltam, hogy ennél azért szinvonalasabb figura vagy. Tévedtem, a jövőben nem fogom olvasni. Pedíg a papok nekem sem a szivem csücskei.

A pedofil papokat meg szerintem is felelősségre kellene vonni ugyanúgy mint a nem-papokat. Szerintem elvileg ez is történik, de ha valaki azzal jön hogy 20-30 éve zaklatták, az szerintem már elévült. Ilyenkor annyit lehet tenni hogy a 100 éves pap álszent pofával bocsánatot kér. Tudod, jogállamiság :) Aki meg most pedofilkodik, azt meg vigyék el börtönbe, de persze jó lenne az ilyen ügyeket rendesen bebizonyítani, 1-2 vádaskodás azért ne legyen már elég. (mint a METOO, a kiöregedett kurvák próbálnak még egy bőrt lenyúzni a korábbi végigkurválkodott 20-30 évükről)

papokmármegint 2021.02.03. 17:07:19

@Rodney_2: "mániákusan fikázol bizonyos embercsoportot"
Tévedsz. Csak összegyűjtöm egy helyre ezeket a híreket, amikbe belefutok.

"nem ilyen baromságokkal foglalkoznál"
Neked baromság, másnak pedig megnyomorított élet. (Amúgy kb. hírenkét 2 perc.)

"eszik a fáradságot, hogy hozzászóljanak"
Leszarom.

"A pedofil papokat meg szerintem is felelősségre kellene vonni "
Nagyszerű! Ez itt csak egy összegző blog a káros és idióta cselekedeteikről
süti beállítások módosítása