hírek egy helyen

hírek papokról

hírek papokról

Először áll ki arccal és névvel egy pap áldozata

2021. február 23. - papokmármegint

Pető Attila volt az, akit vezetőszáron vittek el Erdő Péter miséje alatt. A Partizánban egykori zaklatóját is megnevezi.

bővebben:
https://444.hu/2021/02/23/eloszor-all-ki-arccal-es-nevvel-egy-pap-aldozata

Videó:

HAGYJÁK BÉKÉN A GYEREKEINKET!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://papok.blog.hu/api/trackback/id/tr10016437268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brilianta 2021.02.25. 23:52:00

Edit vagyok, 42 éves...
Úgy 10-11 évesen váltam szexuális zaklatás áldozatává - vagy inkább nevezzük szexuális bántalmazásnak, hiszen nagyon is komoly tettlegességről van szó. Egy ismerős, "kedves, megbízható" bácsi követte el március 15-én - onnantól kezdve középiskolás koromig minden évben számoltam: egy éve volt, két éve, három éve... Azóta ezt jelenti számomra március 15...
(Mit tegyek most? Kaparjam ki a földből, jelentsem fel?)
Miért mesélem el?
Nincs mit védeni az olyan EMBERen, mint aki Pető Attilát bántalmazta. Sajnos történetesen pap volt. Még nagyobb baj. Szóval azért mesélem el ezt ilyen "lazán" - nem, egyáltalán nem múlt el hatás nélkül, felnőttként kellett pszichológussal rendbe tennem -, hogy elmondjam: RENGETEG ilyen eset történik, sajnos, csak hát az a sztori kavar port, amit ismert, vagy illusztris személyek (vagy papok) követnek el. Ők pedig csupán az ELMONDHATATLANUL KICSI töredékét jelentik annak a NAGY emberhalmaznak, amit szexuális bántalmazónak, vagy pedofilnak nevezünk.
Felmenti ez az említett papi személyt? - Nem!
süti beállítások módosítása