hírek egy helyen

hírek papokról

hírek papokról

A járványszkeptikus montenegrói pátriárka temetésén megfertőződött szerb pátriárka temetésén is ezrek csókolgatták a koporsót

2020. november 22. - papokmármegint

Több ezren vettek részt vasárnap Belgrádban Irinej pátriárka, a szerb ortodox egyház vezetőjének temetésén. A 90 éves egyházfő pénteken halt bele a koronavírus-fertőzés szövődményeibe. Azután betegedett meg, miután november elsején részt vett a szintén koronavírus-fertőzött, járványszkeptikus montenegrói ortodox egyházfő, Amfilohije pátriárka temetésén, írja az MTI.

Nem meglepő, a szerb ortodox egyház papjainak többsége sem tartja és tartatja be a liturgiák során a járványügyi előírásokat: továbbra is ugyanazzal a kanállal áldoztatnak, és mindenkinek csókra tartják a keresztet.

Ezek tényleg ennyire ostobák! :D

 

Csak az a baj, hogy másokat is megfertőznek, amikor kijönnek a templomból.

bővebben:
https://444.hu/2020/11/22/a-jarvanyszkeptikus-montenegroi-patriarka-temetesen-megfertozodott-szerb-patriarka-temetesen-is-ezrek-csokolgattak-a-koporsot

A bejegyzés trackback címe:

https://papok.blog.hu/api/trackback/id/tr1616295598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása