hírek egy helyen

hírek papokról

hírek papokról

Harry Potter-könyveket is égettek a papok Lengyelországban

2019. április 01. - papokmármegint

Katolikus papok könyveket égettek az észak-lengyelországi Koszalin városában, írja a BBC. A papok olyan könyveket égettek el, amelyeket bálványimádónak és szentségtörőnek ítéltek meg, mint például több kötet a Harry Potter-regénysorozatból. Az elégetett könyveket bibliai passzusok idézésével kommentálták.

A Harry Potter-regénysorozat az elmúlt évtizedek egyik legnépszerűbbjei közé tartozik, világszerte több, mint 500 millió példányt adtak el a hétrészes regénysorozatból. Azonban hiába annyira népszerű, egyes keresztények köröket kifejezetten zavar, hogy a történet középpontjában a varázslat és a mágia áll, amelynek a segítségével Harry Potter felveszi a harcot a gonosz Voldemorttal.

INDEX

BBC

A bejegyzés trackback címe:

https://papok.blog.hu/api/trackback/id/tr4214732095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása